Javno nastopanje kot veščina je naučena dejavnost in ni naravni dar ali blagoslov, ki bi bil rezerviran le za izbrance. Javnega nastopanja se lahko nauči kdorkoli, ki ima za to interes in željo. Tudi v precej krajšem času kot si morebiti v tem trenutku predstavljate.

Javni Nastop

Če vam javno nastopanje povzroča, stres v fazi priprave in med izvedbo, je to samo znak, da morate tej veščini nameniti nekaj pozornosti in se tega naučiti. Kot imam izkušnjo se večina udeležencev pri meni nauči zelo suverenega javnega nastopanje že v enem do dveh srečanjih, kdor pa ima v zvezi s tem več neprijetnih izkušenj iz preteklosti, pa še s kakšnim individualnim srečanjem dodatno, da odpraviva in omiliva blokade in strahove.

Pridružite se praktičnemu treningu JAVNO NASTOPANJE IN PREZENTIRANJE.  Naj postane vaš javni nastop rutina in užitek.

Trening Javno nastopanje in prezentiranje poteka v obliki kratke in intenzivne praktične delavnice. Vsak udeleženec ima možnost v varnem učnem okolju nova znanja in spoznanja takoj praktično preizkusiti v dveh ali treh kratkih javnih predstavitev.

Javno nastopanje je veščina, ki se je lahko nauči kdorkoli. Tudi vi. 

Datumi in lokacija

 • Naslednji trening bo potekal v sredo xx maja 2021, med 11.00 in 16.00 uro.
 • Če vam ta termin ne ustreza, se lahko prijavite na naslednji termin: sreda xx maj med 11.00 in 16.00 uro. 

Termin

Sreda, med 11.00 in 16.00 uro

Lokacija

Celje oz. v naši učilnici v Prožinski vasi 38a, Štore (9 km od Celja)

Vas zanima trening javnega nastopanja?

Pokličite na 051 362 153 ali kliknite spodnji gumb…

Kakšne koristi vam zagotavlja udeležba na treningu?

Trening poteka kot izkustvena delavnica, skozi katero postopoma praktično osvojite predvidene vsebine. Obilo časa je namenjenega praktičnim vajam, v katerih boste vadili, kako predstaviti svoje podjetje / organizacijo, prodajni produkt, svoje delovno področje, svoj hobi … Tematiko si boste lahko sami izbrali sami.

Zaradi praktičnega načina dela v skupino sprejmemo največ 8 udeležencev. Pohitite s prijavo.

Za več informacij lahko pokličite tudi na 051 362 153.

To izobraževanje je namenjeno izboljšanju vaše prepričljivosti, da uskladite besedno in nebesno govorico, da odpravite omejitve v zvezi s javnim nastopanjem, da osvojite osnove učinkovite vizualizacije in da vaš javni nastop izvedete strukturirano, všečno, zanimivo in prepričljivo.

Udeležba je še posebej primerna: 

 • za vodje,
 • za podjetnike,
 • za člane projektnih timov,
 • za učitelje in predavatelje,
 • za trenerje, mentorje v coache,
 • za moderatorje sestankov in diskusij,
 • za prodajnike, ki izvajajo prodajne predstavitve,
 • za direktorje in predsednike uprav, ki nagovarjajo zaposlene ali poslovne partnerje.

Trening izvajam Marjan Račnik, poslovni trener in poslovni trener.

Pišite mi – zahtevajte več informacij o treningu javnega nastopanja

Za več informacij lahko tudi pokličete na 051 362 153.

Zahtevajte več informacij o treningu javnega nastopanja

Pokličite na 051 362 153 ali kliknite spodnji gumb…

Cena in plačilo

Cena / investicija v novo znanje

Investicija v trening znaša 109 EUR.  Ker nisem zavezanec za DDV je to končna cena. 

Za člane društva za operativno odličnost, študente in brezposelne osebe priznavam 20% popust.

Način plačila 

Po prijavi vam pošiljamo predračun, ki ga poravnate najkasneje dva dni pred izvedbo. Račun vam bomo izstavili najkasneje v 8 dneh po prejemu prijave na naš račun. 

Datum in lokacija

Datum izvedbe:

sreda XX maja med 11.00 in 16.00 uro.

Lokacija izvedbe:

Celje oz. v naši učilnici VODJA.SI v Prožinski vasi 38a, Štore (9 km od Celja).

Po prijavi vam bomo poslali opis, kako pridete do nas.

Prijava

Ob prijavi navedite:

 • Ime in priimek
 • E-naslov
 • GSM številka

Če je plačnik izobraževanja podjetje, napišite še naziv podjetja in davčno številko.

Pišite nam – zahtevajte več informacij o treningu javnega nastopanja

Za več informacij lahko pokličete tudi na 051 362 153.

* Pri odjavah, ki nam jih posredujete najkasneje 72 ur pred izvedbo (tri dni) vrnemo vplačano kotizacijo. Za odjave, ki so nam sporočene vsaj 16 ur pred izvedbo, priznavamo dobropis, ki ga lahko izkoristite za naše druge izobraževalno – storitvene programe. Dobropis je treba izkoristiti v roku 6 mesecev od dneva nakazila. V kolikor nam morebitna odjava oz. neudeležba ni sporočena v skladu s temi določili, kotizacije ne vrnemo.

Mnenja naših naročnikov

Zadnjih 10 let pogosto javno nastopam v različnih oddajah na TV. Redno prirejam in vodim predavanja o zdravem načinu življenja.  Vodim promocijske treninge in fizične dejavnosti za podjetja in šole. Skozi vsa izobraževanja na svojem strokovnem področju sem se naučil nekaj zelo pomembnega – da nekaj delaš vrsto let, še ne pomeni, da to delaš že povsem dobro! Učenje novih veščin in pridobivanje novih znanj je ključnega pomena za uspeh in k temu spada  tudi učenje javnega nastopanja.  

Prvi vtis je tisti, ki šteje največ in prav za tega sem pridobil nova znanja na treningu javnega nastopanja, ki sem se ga udeležil pri Marjanu Račniku. Udeležil sem se treninga, ki je potekal v Mariboru in osvojil potrebne veščine, da sedaj že od vsega začetka predavanja nastopam bolj učinkovito, samozavestno in strukturirano. Priporočam. 

Več
Aleš Potrč
lastnik fitnesa v osebnem fitnes trenerju v  FIT tovarni Maribor

Pri Marjanu Račniku iz podjetja VODJA.SI sem se udeležil delavnice  Javno nastopanje in prezentiranje, ki mi je bilo zelo všeč. Najbolj zanimivo mi je bilo, kako enostavno je mogoče hitro odpraviti napake pri “telesni govorici”, kako izboljšati svoj govor, od tona glasu do hitrosti govora in nenazadnje, kako strukturirano podajati vsebine oz. informacije. Pridobljena nova spoznanja s tega izobraževanja so mi zelo pomagala da sem lahko svoje prodajne predstavitve precej izboljšal. Priporočam!

Več
Sašo Bombek
vodja marketinga in prodaje Jamada Asistent d.o.o., Maribor

Udeležba na treningu javnega predstavljanja pri Marjanu Račniku, ki temelji na pridobivanju realnih praktičnih izkušenj, me je navdušila. Posebej mi je bilo všeč, da smo delali praktične vaje in da nas je Marjan spodbudil, da smo za izvedbo predstavitve uporabljali realne primere iz svojega poslovnega ali osebnega življenja. Ker sem na treningu večkrat nastopila pred skupino, sem pridobila pomembne in koristne izkušnje. Ugotovila sem, da le vaja dela mojstra, da je kanček treme koristen in da s praktično vadbo postaja trema vse manjša in krajša. Poleg izkušnje javnega nastopanja sedaj bolje razumem tudi koncept, kako se naj  pripravim na javni nastop, da sem lahko že od začetka bolj zanimiva za poslušalce. 

Več
Saša Čerčnik
direktorica S5 projekt d.o.o., Žalec

Vas zanima v zvezi z izobraževanji še kaj več?