Udeležite se zanimivih in uporabnih učnih delavnic za vodenje oziroma za razvoj vodstvenih kompetenc, ki jih razpisujem v t.i. odprti obliki. Najsi  vas zanima šola vodenja v dveh dopolnjujočih stopnjah ali kakšno predavanje z zanimivo  in uporabno  vsebino, dobrodošli pri nas. 

Za izboljševanje vodstvenih veščin in kompetenc so trenutno v moji ponudbi naslednji izobraževalni programi:  

Sola Vodenja - prepričljiv in suveren vodja

Število pedagoških ur: 24 (4 x 6 pedagoških ur).  

Termini:

  1. Modul: sreda 25. marec med 11.30 in 16.30 uro
  2. Modul: sreda 01. april med 11.30 in 16.30 uro. 
  3. Modul: sreda 08. april med 11.30 in 16.30 uro.
  4. Modul: sreda 15. april med 11.30 in 16.30 uro.

Opomba: v kolikor vam ti termini ne ustrezajo  mi pišite in poslal vam bom informacije o naslednji izvedbi, ki bo predvidoma potekala  v mesecu maju. 2020. Pišite mi na marjan@vodja.net

Pogoji za vpis: kdorkoli

Podarite si sami sebi 24 pedagoških ur časa, v obliki 4 posamičnih modulov in spoznajte najbolj ključne vsebine o tem, kako razviti zdravo osebno suverenost, odločnost, zbranost … Kako vzpostavljati dober stik s sogovorniki, kako nanje etično vplivati … Kako se osredotočiti  na  najbolj pomembne naloge, kako delegirati naloge. Kako upravljati z lastnimi čustvenimi stanji – Self Management? Kako upravljati s prekomernim stresom in z drugimi požiralci energije, kot so so npr. nekonstruktivni čustveni konflikti? Kako reševati težave, probleme in izzive? Kako motivirati sebe in svoje sodelavce?

>>za celoten opis kliknite TUKAJ. 

2. Šola vodenja: Učinkovito vodenje in vplivanje (24 pedagoških ur).

akademija vodenja-master

Število pedagoških ur: 24 (4 x 6 pedagoških ur).  

Termini:

  1. Modul: sreda 27. maj  med 11.30 in 16.30 uro
  2. Modul: sreda 03. junij med 11.30 in 16.30 uro. 
  3. Modul: sreda 10. junij med 11.30 in 16.30 uro.
  4. Modul: sreda 17. junij med 11.30 in 16.30 uro.

Pogoji za vpis: opravljena predhodna stopnja Šole vodenja: Suveren in prepričljiv vodja. 

Podarite si sami sebi 24 pedagoških ur časa, v obliki 4 posamičnih modulov in spoznajte najbolj ključne vsebine o tem, kako javno nastopati in prezentirati različne vsebine, kako razvijati sodelavce s coaching in mentorskimi metodami, kako oblikovati delovne teame in kako jih narediti za zelo učinkovite, kako uvajati v organizacijo, oddelek, delovno ekipo sistemske spremembe,  kako izboljševati kreativnost in inovativnost, kako ustvarjati okoliščine za učečo organizacijo … 

>>celoten opis je v pripravi

Suveren prepričljiv vodja

Število pedagoških ur: 6 (1 x 6 ur). Urnik: 11.00 – 16.00

Termin: termin je v pripravi.

Vodje lahko za uspeh organizacije naredijo čudeže ali pa soustvarjajo motnje, ki ovirajo uspeh. Zelo koristno je, da vodje spoznajo s katerim vedenjem uspeh spodbujajo in s katerim ga zavirajo. Vodje vabimo da se nam pridružijo na 4 urnem predavanju, kjer bodo spoznali s kakšnim načinom delovanja lahko postanejo bolj prepričljivi, cenjeni, spoštovani in učinkoviti. Na izobraževanju je poudarek na osebnosti vodje. Spoznali boste, kaj vodjevo osebnost ter prepričljivost podpira, jo dela močno in učinkovito ter kaj jo šibi in dela neučinkovito. >>celoten opis predavanja je TUKAJ >>

Šola vodenja - izobraževanje za posameznike in podjetja

Število pedagoških ur:  6 (1 x 6 ur).  Urnik: 11.00 – 16.00

Termin: termin je v pripravi.

Vsak vodja na takšen ali drugačen način vpliva na motivacijo, vprašanje je le, v katero smer njegov vpliv deluje: “Ali se zaradi vodjevega vplivanja motivacija na daljši rok izboljšuje, ali se slabša?” Motiviranje zaposlenih ni lahko opravilo je pa izjemno pomembno. Tudi ni preprosto, učinkovito, proaktivno in uspešno reševati razne izzive, težave in probleme.  

Dobra novica je, da se vodje vsega tega lahko naučijo. Zagotovo tudi na tem 4 urnem predavanju, kjer spoznajo s kakšnimi pristopi in načini dela lahko vodje postanejo boljši motivatorji in ustvarjalci okoliščin, ki imajo za posledico izboljšanje motivacije.

>>celoten opis predavanja je TUKAJ >>

 

Reševanje problemov

Število pedagoških ur:  6 (1 x 6 ur).  Urnik: 11.00 – 16.00

Termin: termin je v pripravi.

Naloga vodje je, da rešuje probleme. To ni lahko, se je pa tega možno naučiti. Vabimo vas na 4 urno intenzivno učno delavnico, kjer boste spoznali s kakšnimi pristopi in načini dela boste kot vodje postali pri reševanju problemov uspešnejši. 

Na učni delavnici je poudarek na dejavnikih, ki vplivajo na vodjevo sposobnost obvladovanja problemskih situacij. Spoznali boste, koliko lahko kot vodja doprinesete k temu, da so problemi obravnavani ažurno in takoj ter na čimbolj učinkovit in konstruktiven način. Ključni sposobnosti vodje v takšnih okoliščinah sta vodjeva sposobnost za ohranjanje dobrega notranjega stanja (mirnost namesto panike) in njegova miselna naravnanost, ko se ukvarja s čimbolj ugodnimi ter ustreznimi rešitvami. 

>>celoten opis predavanja je TUKAJ >>

 

 

Ste pripravljeni na spremembo?

Pišite nam in zahtevajte več informacij o treningih vodenja.

Mnenja naših naročnikov

Mnenja so v pripravi.

Vas zanima v zvezi s treningom vodenja še kaj več?