NLP Diploma – 30 urni uvod v NLP

NLP diploma je uvod v nevro-lingvistično programiranje. S temi osnovani boste bolje razumeli vsebine v knjigah s tega področja, naučili pa se boste tudi prvih NLP tehnik. Nekateri  izvajalci standardnih NLP-jevskih izobraževanj tega programa niti ne razpisujejo kot samostojnega, temveč imajo te vsebine vključene v prvih 30 pedagoških ur treninga NLP Praktik.

Spoznajte osnove nevrolingvističnega programiranja in osvojite prve NLP tehnike. Izobraževalni program NLP Diploma je uvod v nevrolingvistično programiranje kjer spoznate osnovne gradnike in elemente te metode. S tem vam je omogočeno, da lahko razumete osnovno izrazoslovje v tovrstni literaturi hkrati pa tudi spoznate v kolikšni meri je za vas koristna vključitev v nadaljnja izobraževanja na stopnjah Praktik, Mojster, Coach in Trener NLP.

Datumi in urnik

 

V tem aktualnem razpisu poteka trening NLP Diploma v obliki petih srečanj ob četrtkih popoldan.  

Oktober 

Četrtek 06.10. med 16.00 in 21.00 uro

Četrtek 13.10. med 16.00 in 21.00 uro

Četrtek 20.10. med 16.00 in 21.00 uro

Četrtek 27.10. med 16.00 in 21.00 uro

November

Četrtek 03.11. med 16.00 in 21.00 uro

Prijavite se na darija.racnik@harmonija.biz 

V izobraževalnem modulu NLP diploma spoznate in osvojite

NLP diploma

Za prijavo ali dodatne informacije pokličite 031 548 066 ali mi pišite na e-naslov:                >>  darija.racnik@harmonija.biz

Cena

270,00 EUR

Cena za udeležbo znaša 270,00 EUR in se lahko plača v dveh mesečnih obrokih

po 135 EUR.

Ker nisem zavezanec za DDV je to končna cena.

Prijavite se na darija.racnik@harmonija.biz

V ceno je vključeno:

Certifikat

Po zaključenem treningu NLP Diploma prejmete certifikat mednarodne zveze NLP trenerjev INLPTA (International NLP Trainers Association), ki dokazuje vašo udeležbo na treningu, hkrati pa vam omogoča nadaljevanje NLP izobraževanj na naslednjih NLP izobraževalnih stopnjah, v Sloveniji ali tujini.

Trenerji

Trening izvajam izkušena NLP trenerka Darija Račnik, ki je zame NLP življenjski slog, poslovno in zasebno. Z NLP-jem se profesionalno ukvarjam že preko 14 let kot predavateljica, mentorica, poslovna svetovalka, moderatorka in coachinja. 

Nadaljevanje

Če boste ugotovili, da je NLP za vas uporaben in boste želeli s tem izobraževanjem nadaljevati, se boste lahko takoj priključili skupini za stopnjoNLP Praktik.

Za prijavo na trening NLP diploma mi pišite na darija.racnik@harmonija.biz ali me pokličite na 031 548 066.