Akademija vodenja je izobraževalni program, kjer se vodje naučijo, kako si izgraditi suvereno identiteto vodje ter kako postati v tej vlogi spoštovan, cenjen in učinkovit. Vodje se naučijo, kako učinkovito komunicirati in vplivati na ljudi, kako jih motivirati, kako uvajati potrebne spremembe, kako upravljati s konflikti, kako upravljati s časom ter stresnimi situacijami in kako dosegati cilje.

Ti izobraževalni programi za vodje potekajo v obliki internih izobraževanj v vašem podjetju, v vašem kraju ali na kakšni drugi izbrani lokaciji po vaši želji.

Udeležba na izobraževanjih je primerna tako za vodje, ki opravljajo to vlogo že dlje časa, kot tudi za osebe, katerim namenjate to vlogo v prihodnosti. 

Izvajalec treninga

Treninge vodenja izvajam Darija Račnik, NLP trenerka, poslovna trenerka, sistemska coachinja. Moja izobraževanja potekajo v sproščenem učnem vzdušju ter z obilico praktično izkustvenih vaj.

Z udeleženci vzpostavljam pristen osebni odnos. Vsak udeleženec je zame OSEBA z veliko začetnico. Imam znanje, kako ljudi narediti boljše v vseh ozirih. Ko delam z vašimi ljudmi in vašim sistemom gledam celoto in se zavedam ter razumem, da ni vsaka rešitev dobra za vaš sistem, kot celoto. Rešitve morajo biti primerne za celoten sistem.

Moj način dela temelji na tem, da vse, ali večino rešitev najdete sami s svojo ekipo. Ne glede, kakšne težave se vam dogajajo, vi razumete svojo dejavnost in svoj posel. Če imate problem, ki ga še niste razrešili, je razlog v tem, da se ga morda ne lotevate tam, kjer nastaja – pri vzrokih. Sem podpora, da pričnete probleme reševati tam, kjer znotraj vašega sistema nastajajo.

Z dejavnostjo poslovnih treningov, poslovnih coachingov, team buildingov in standardnih treningov NLP sem na trgu prisoten od januarja 2007.

Povežite vaše vodje v odlično delujočo ekipo in jim omogočite, da osvojijo sodobna znanja s področja dela z ljudmi, vodenja procesov ter razvoja lastnih talentov in potencialov. Rezultati vsake delovne ekipe so sorazmerni s kompetentnostjo vodje na več področjih: od strokovne usposobljenosti, razvitih veščin upravljanja z lastnimi čustvenimi stanji, organizacijskih veščin , socialnih veščin, do komunikacijsko – retoričnih veščin. Bolj kot je vodja kompetenten, boljše rezultate je sposobna ustvariti celotna njegova ekipa.

Ali razmišljate o udeležbi na treningu, ali učni delavnici, izven podjetja/organizacije, kjer bi osvojili uporabne veščine za delo z ljudmi? Vključite se v najbolj učinkovit program za razvoj vodstvenih in coaching veščin, kjer se naulite upravljati s sabo in z drugimi.

Kliknite spodnji oranžni gumb za opis treninga, kjer boste lahko razvili  odlične veščine za delo z ljudmi. To je standardni trening NLP, kjer boste osvojili veščine za:

  • Suvereno in prepričljivo  vodenje.
  • Motivacijo sebe in zaposlenih,
  • Jezikovno – retorične veščine.  
  • Reševanje konfliktov in problemov…
  • ter še marsikaj drugega

To je izobraževalni  program, ki se ga lahko udeleži kdorkoli kot posameznik in poteka v obliki »odprtih izobraževanj«.

Namen in cilj tega programa je, da osvojite praktično uporabna znanja za uspešno in učinkovito delo z ljudmi in za vodenje.