Team building je aktivnost pri kateri se člani delovne ekipe hkrati učijo, medsebojno povezujejo, iščejo rešitve za aktualne težave/probleme/izzive in aktivirajo svojo kreativnost ter inovativnost.

Čeprav so naši naročniki za team buildinge iz vse Slovenije prevladujejo  iz  največjih mest ali okoliških krajev teh mest. To so: Ljubljana, Maribor, Celje, Novo mesto, Krško, Slovenj Gradec … 

Ali iščete izvajalca za team building? 

Če iščete izvajalca za strokovni ali sistemski team building, sem zaradi 14 letnih izkušenj zagotovo ena od boljših možnih izbir na slovenskem trgu.  Splača se vam, da mi predstavite svoje želje, namene in cilje, ki jih želite doseči s teambuildingom. Pokličite me na gsm 051 362 153 ali mi pišite na marjan@vodja.net  

Čeprav team building aktivnost naključnim opazovalcem deluje zelo enostavna in preprosta je to varljivo, saj je za dober učinek tega programa zelo pomembno opazovanje dinamike, ki se med izvedbo pojavlja, ker izkazuje kakšna je klima v ekipi, kako sodelavci medsebojno sodelujejo, kakšen vpliv imajo na skupino neformalni vodje, kako se delovna ekipa sooča s stresnimi situacijami itn.

Team building je lahko mnogo več kot zabava in igra, saj se v situaciji, ko so ljudje spontani, naravni, avtentični… še bolj izrazito pokažejo njihove senčne, hkrati pa tudi najbolj svetle plati.  V takšnem stanju se ljudje tudi najbolj hitro situacijsko učimo, saj so spoznanja v obliki ‘AHA efektov’ najbolj močne učne izkušnje.   

Kakšen team building iščete ali potrebujete?

Mirne duše mi postavite vprašanje, če na tej spletni strani ne najdete informacij, ki jih iščete.  Pokličite me na gsm 051 362 153 ali mi pišite na marjan@vodja.net  

 • poveča se pripadnost,
 • komunikacija postane bolj odprta,
 • poveča se medsebojno zaupanje,
 • izboljša se sodelovanje,
 • izboljša se skupinsko iskanje rešitev,
 • udeleženci prepoznajo svojo vlogo v timu,
 • udeleženci se učijo upravljati s konflikti,
 • udeleženci presegajo omejujoča prepričanja,
 • izboljša se učinkovitost tima,
 • pri reševanju nalog se zgodijo AHA efekti,
 • učenje je spontano, izkustveno in zabavno.

Ker je vsak team zgodba zase in ker ima vsaka organizacija ali podjetje svoje specifične probleme, namene, cilje, pričakovanja… praviloma vsak teambuilding pripravim »po meri« naročnika. Glede na to, da sem teambuildinge izvajal za mala podjetja z nekaj zaposlenimi do velikih sistemov s 1000 zaposlenimi, se zagotovo tudi z vami lahko pogovorim o programu za vas. 

Marjan Račnik že 14 let izvajam strokovne in sistemske team building programe. Namen teh programov je, da skupina postane opolnomočena, suverena, samostojna, sodelovalna  in učinkovita. 

Če želite preveriti, ali lahko tudi pri vas s teambuildingom povzročimo premik in izboljšavo v želeno smer, mi pošljite povpraševanja ali me povabite na sestanek. Pišite mi na marjan@vodja.net ali me pokličite na051 362 153.

Zabavno – povezovalni team building je aktivnost  katerega namen je, da se sodelavci povežejo in zabavajo ter se hkrati iz raznih praktičnih vaj tudi še kaj naučijo o razlikah v zvezi z osebnostnimi lastnostmi med ljudmi, o človeški psihologiji, o komunikaciji, o dinamiki timskega dela itn.

Ta program lahko do neke mere podjetja, organizacije in delovne ekipe organizirajo in izvajajo same, včasih pa je dobrodošlo, če organizacijo in izvedbo tovrstnih programov prepustijo specializiranim »zunanjim« organizatorjem.

Če iščete izvajalca tovrstnega teambuildinga me kontaktirajte.

Pišite mi na marjan@vodja.net ali me pokličite na051 362 153.  

Strokovni team building je specifičen in strukturiran način razvijanja kompetenc pri zaposlenih, kjer se v sproščenem in praktično zasnovanem učnem procesu dogaja učenje na več nivojih: logično – razumskem, čustvenem, intuitivnem, kreativnem … Večinoma pri tem načinu izvedbe sledimo konkretnim učnim ciljem, za katere želimo, da jih ekipa osvoji skozi razne praktične vaje in z aktiviranjem vseh svojih čutil kot so: vid, sluh, zunanji ter notranji občutki, vonj in okus.

Če iščete izvajalca tovrstnega teambuildinga me kontaktirajte.

Pišite mi na marjan@vodja.net ali me pokličite na051 362 153.

Sistemski team building je za izvedbo najbolj zahteven in ga zmoremo izvajati oz. moderirati izkušene osebe, ki poznamo organizacijska sistemska načela in ki razumemo proces hitrega učenja skozi praktične učne izkušnje.

Ta oblika teambuildinga je najbolj primerna za situacije kot so: uvedba hitrih sprememb v organizacijski kulturi ali na področju procesov, reševanje ter odpravljanje kompleksnih težav, problemov in izzivov, pripojitve in združevanje oddelkov, podjetij ter projektnih timov itn. Najpogosteje so tovrstni teambuildingi povezani z reševanjem konkretnih težav ter problemov, ki motijo in ovirajo uspeh ekipe, oddelka podjetja…

Če iščete izvajalca tovrstnega teambuildinga me kontaktirajte.

Pišite mi na marjan@vodja.net ali me pokličite na051 362 153.