Zabavno – povezovalni team building se nanaša na aktivnosti, ki jih lahko do neke mere brez posebnega moderiranja ali zunanjega vodenja izvajajo zaposleni v neki ekipi kar sami. Od tega, da v neformalnih oblikah skupnega druženja proslavijo kakšne osebne praznike in dosežke, skupinske dosežke … do tega, da imajo znotraj nekih kvartalnih obdobij, recimo enkrat na mesec, enkrat na dva meseca ali v kakšnem drugem časovnem zaporedju neke aktivnosti, kjer se sodelavci družijo neformalno in brez ambicij, da bi se pogovori in diskusije med sodelavci naj nanašali na poslovne zadeve, cilje podjetja ali kakšne težave v ekipi. Za takšne namene se uporabljata Strokovni ali pa Sistemski teambuilding.

Aktivnosti zabavno – povezovalnega team buildinga so:

Za pripravo konkretne ponudbe mi pošljite povpraševanja ali me povabite na sestanek.

Pokličite me na 051 362 153 ali kliknite spodnji gumb…

Bistvo zabavno – povezovalnega team buildinga je sproščeno druženje, kjer se sodelavci spoznavajo in povezujejo predvsem kot ljudje. Ko se zaposleni zbližajo in povežejo kot ljudje, se poveča njihova pripadnost, sodelovalni duh in še marsikaj, kar jim omogoči avtentično medsebojno komunikacijo.

Seveda je za to zabavno – povezovalno obliko druženja smiselno angažirati zunanjega moderatorja, da so lahko vsi sodelavci na nek način prosti in da se lahko vsi spontano družijo. Namreč, če to organizira in vodi kdo od članov ekipe, ima včasih s tem toliko dela in odgovornosti, da za njega to ni aktivnost povezovanja temveč obilica dela in opravil. Namesto, da bi se zabaval in družil, doživlja stres zaradi organizacijskih zadolžitev in odgovornosti, ki jih ima, da bi se sodelavci dobro počutili.

Koristi, če me najamete za izvedbo zabavno - povezovalnega team buildinga, so sledeče:

Vas zanima Zabavno - povezovalni teambuilding?

Pišite nam in zahtevajte več informacij o treningu.

Mnenja naših naročnikov

Mnenja so v pripravi

Vas zanima v zvezi s teambuildingom še kaj več?